10/12/2020 20:19

I dag er der blevet uddelt 2 hæderspriser i Rækker Mølle Håndbold. Godt nok kunne det have været under lidt mere festlige forhold - herunder en fyldt hal, men det blev fejret lidt alligevel.

Ditte Bollerup har fået tildelt KFUM forbundets sølvnål. Mark Gammeljord uddelte prisen.

"Sølvnålen er indstiftet som et af KFUM-idrættens hæderstegn. Den kan tildeles enkeltpersoner, der har udført et fremtrædende arbejde af idrætslig eller organisatorisk art i forbundet, enten som menigt medlem eller som leder"

Ditte er blevet indstillet af Rækker Mølle Håndbold - læs hele den flotte indstilling her - INDSTILLING

Line Lind vandt KFUM's SPREDE-HUMØR-KAMPAGNE i Rækker Mølle Håndbold. Hun fik en flot og humoristisk T-shirt (som helst skal bæres i foreningen - og andre steder) og en stor taske. Vinderen gives til foreningens store humørspreder, som er kendt for sin ukuelige optimisme, selv om omstændighederne lige nu er triste. 

KFUM skriver om kampagnen "Der er brug for at holde humøret højt, og der er brug for at vi minder hinanden om værdien af det gode fællesskab i foreningen. Lige nu er Idrætslivet ramt af begrænsninger og aflysninger, og fordi vi lige nu er isolerede i vores alene-tilværelser er det værdifuldt at blive mindet om, at vi har et stærkt og positivt sammenhold i idrætsforeningen, som vi vender tilbage til efter coronaen."

Se billeder af de glade modtagere i galleriet - GALLERI

Tillykke til jer begge.