Rækker Mølle hapsede point fra favoritter

04/10/2014 15:42

Rækker Mølle leverede fredag en gedigen overraskelse, da det lykkedes holdet at hente to point med hjem fra udebanekampen mod Team Vesthimmerland.

25-23 lød de endelige cifre, der for Team Vesthimmerland betød, at sæsonens første nederlag var en realitet.

Rækker Mølle grundlagde sejren med en rigtig god start på kampen, hvor holdet bragte sig i front med 9-5. Ved pausen havde Team Vesthimmerland dog indhentet Rækker Mølles forspring og kunne gå ind til anden halveg foran 13-12.

Spændingen tog til i anden halveg, og Rækker Mølle tog igen føringen 20 minutter før tid. Herfra formåede vestjyderne at holde fast kampen ud til stillingen 25-23 - et resultat, der rykker holdet op på en imponerende 7. plads efter sæsonens første fem kampe.

Rækker Mølle spiller næste kamp den 12. oktober kl. 15. Her møder holdet på hjemmebane IK Skovbakken, der efter 4 kampe endnu ikke er kommet på tavlen.