1. division indkasserede nederlag i Ringsted

01/12/2014 20:11

Rækker Mølle Håndbold løb ind i et nederlag i lørdagens udebanekamp i Ringsted. Opgøret var ellers et, hvor der kunne være point, hvis der var flere ting, der gik op i en højere enhed.

Det skulle dog ikke gå Rækkers vej, da holdet var bagud 12-4 i første halvleg. Årsagen var, at forsvaret aldrig fik fat, og i angrebet blev der brændt og skudt dårligt, hvilket gav Ringsted alt for mange kontrachancer.

Det offensive forsvar blev vekslet til defensiv 6-0, og det hjalp. Kort efter var der reduceret til 12-8 og ved halvlegen lød stillingen på 17-13.

I 2. halvleg øgede Ringsted stille og rolig føringen, og trods flere initiativer lykkedes det ikke at komme tæt på.

- Vi stod rimeligt i vores 6-0, men det nyttede ikke meget, når vi var uskarpe i de ting, vi lavede offensivt. Det blev forkrampet, og det er jeg skuffet over, sagde Michael Iversen efter kampen.

Rasmus Hansen var efter en skade tilbage hos Rækker Mølle KFUM. Veteranen scorede en enkelt gang i nederlaget på 30-22 i Ringsted.

Vi skal have vendt kurven med nederlag til en sejr - og vi vil gøre forsøget mod Skive på fredag kl. 19.30.