To lokale talenter til Rækker Mølle Håndbold

27/05/2015 20:07

Rækker Mølle Håndbold har fornøjelsen af at præsentere to nye profiler til den kommende sæson. Det er Mathias Skræddergaard og Mikkel Arndal, som begge har en fortid i Skjern Håndbold. 

- Vi er meget tilfredse med, at Mathias og Mikkel bliver en del af vores projekt i Rækker Mølle Håndbold. Begge spillere har et stort potentiale, og har trods deres unge alder prøvet en del. De er nogle træningsivre drenge og med vores setup er vi ikke i tvivl om at skiftet vil være til gavn for deres udvikling og klubbens, siger sportschef Bjarne Bech. 

Mathias Skræddergaard udtaler:

- Rækker Mølle Håndbold var et naturligt valg for mig. En klub i fremgang med nogle store ambitioner samt mulighed for at få udviklet mit eget spil samt lagt flere kilo på. En perfekt kombination med håndbold og styrketræning.

Også Mikkel Arndal glæder sig.

- Der er et fantastisk sammenhold i Rækker Mølle. Jeg vil sammenligne det lidt med min barndomsklub, Hvide Sande. Dernæst glæder jeg mig over at kunne samarbejde med Kåre Mose (ass.træner) samt Amer Novljanin og udvikle mig, siger Mikkel Arndal.