Unødvendigt stort nederlag efter flot indsats

20/10/2014 22:00

 

Rækker Mølle Håndbold tabte i den svære udebanekamp i Ajax i weekenden med 30-23 efter at have været foran ved pausen med 13-15.

Rækker Mølle Håndbold spillede noget af at det bedste håndbold i denne sæson i de første 40-45 minutter. Godt forsvar med en solid præstation fra Amer Novljanin i målet – og der blev truffet gode og fornuftige løsninger med Mads Helt og Henrik Juul i spidsen.

- Det er de bedste minutter i denne sæson. Vi går til pause med et forspring på 2 mål og har en fornemmelse af, at vi kan skabe en overraskelse. Vi starter også rigtig godt på 2. halvleg, men efter cirka 10-15 minutter, så begynder vi at brænde og stopper med det spil, vi ellers havde succes med – og det udnytter Ajax meget hurtigt, sagde Amer Novljanin efter kampen – og Espen Lien delte samme opfattelse:

- Vi spiller en konge kamp i 45 minutter, men så ødelægger de sidste 15 minutter alt. Vi burde kun have tabt med 2-3 mål og ikke 7. Det var ærgerligt, sagde Espen Lien.

Tabte i overtal

Ved stillingen 18-14 vendte kampen, hvor Rækker Mølle to gange var i overtal, men af begge omgange tabte to gange 2-0. Og lige efter scorede Ajax to gange på kontraløb til 20-18 og 21-19.

Ærgerligt var det, at overraskelsen udeblev, men nederlagets størrelse blev større, end hvad der var et udtryk for kampen generelt. Ajax er en svær udebane, men uanset hvor der spilles, så vindes en kamp på at være tilstede i 2 x 30 minutter.

Træner ærgrer sig

Træner Michael Iversen var tilfreds med mange elementer i kampen, men ærgrer sig over nederlagets størrelse.

- Vi brændte for meget i slutning af kampen, mens Ajax scorede. Det gjorde os usikre. I stedet for at blive ved med at spille hurtigt og direkte begyndte vi at spille febrilsk og sidelæns. Det duede selvfølgelig ikke, og det var ærgerligt. Vi skal blive bedre til at blive ved med at spille friskt til. Når vi holder vores koncept, kan vi jo godt være med. Men så snart vi ikke tør blive ved med at spille vores eget spil, så bliver vi straffet i 1. division, sagde Michael Iversen.

Højrebacken Stefan Bodil var af samme opfattelse og lagde stor vægt på, at erfaringen fra Ajax-kampen skal tages med i de fremadrettet kampe.

- Jeg tror på, at det har været et lærerigt opgør for os, og at der aldrig er afgjort noget, før det sidste fløjt, sagde Stefan Bodilsen.

Næste kamp er hjemme mod HIK

Næste gang du kan se Espen, Amer, Stefan og de andre gutter i kamp er lørdag d. 25. oktober kl. 15:00 mod HIK i Rækker Mølle Hallen.

Målscorere Rækker Mølle KFUM: Henrik Juul 5, Michael Nielsen 3, Mads Helt 3 (1), Stefan Bodilsen 2, Rasmus Hansen 2, Espen Lien 2, Dennis Knudsen 2, Frank Madsen 1, Jakob Nøddesbo 1, Mathias Bruzelius 1 og Dennis Jeppesen 1.