Velkommen til Mads og Christian

09/01/2015 22:01

 

Rækker Mølle Håndbold har benyttet jule- og nytårspausen til at forstærke truppen med 2 nye spillere - og det er spillere fra øverste hylde.

Den første er Christian Jespersen, som vender hjem til Rækker efter nogle sæsoner i Give HK. Efter et skadesplaget år er Christian ved at være op i omdrejninger igen, men ønsket om 1. divisionshåndbold i Rækker Mølle var stort.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og er glad for at være i klubben igen. Jeg havde en god tid her sidst, og jeg glæder mig til at bidrage på banen, siger Christian Jespersen.

Den anden spiller, som sponsorer, tilskuere og ungdomspillere kan nyde, er Mads Jepsen, som efter en del år i ligaen, har haft lyst til en mere markant rolle efter 3 måneder i udlandet i forbindelse med studiet. Mads er her resten af sæsonen, men drømmer om at vende tilbage til håndboldligaen.

- Rækker Mølle kunne tilbyde mig en markant rolle i denne sæson, og det kunne jeg mærke på mig selv, at det var det, jeg havde brug for. Derudover kender jeg klubben og menneskerne omkring, så beslutningen var ikke svær, så nu håber jeg på at kunne bidrage med hvad jeg har, siger Mads Jepsen.

Rækker Mølle Håndbold er selvsagt stolte og glade over, at truppen er forstærket markant med disse spillere.

- Vi er meget glade og taknemmelige for, at Christian og Mads bliver en del af dette projekt. De har begge, hvad der skal til for at begå sig, og det er et samarbejde, hvor der gensidigt forventes noget stort af hinanden. Vi er overbeviste om, at de kan bidrage positivt til kampen om overlevelse, siger klubben i en pressemeddelelse.

3 spillere får spilletid et andet sted

Med tilføjelserne af Mads og Christian, så har Frank Madsen og Simon Poulsen imidlertidigt ønsket at få mere markante roller for at udvikle sig yderligere, og de spiller derfor resten af denne sæson færdig i henholdsvis Mejdal Håndbold og Skjern Håndbold. Det samme gør Nikolaj Drews i Ikast Håndbold.

Klubben har fuld forståelse for valgene og bakker spillerne op 100 procent.

- Der er fuld forståelse og opbakning til de 3 spilleres valg. De vil spille for at skubbe endnu mere til deres egen udvikling, og det er en fed holdning at have - en holdning vi er helt enige i, for at de fortsætter deres udvikling. Udsigterne til spilletid synes svære for dem alle 3, hvorfor dette er det bedste for alle parter. Samtidig vil de alle 3 fortsat være tæt på Rækker og omvendt, så dette er ikke et farvel, men et på gensyn, slår Dan Rasmussen fast.