Rækker Mølle og SUS Nyborg delte i gyser

28/09/2014 22:15

Rækker Mølle KFUM og SUS Nyborg snuppede et enkelt point hver, da oprykkerne med en scoring små 10 sekunder før tid fik 28-28 i eftermiddagens kamp.

Fjerde gang var lykkens gang for SUS Nyborg, som efter at have tabt de første tre kampe i sæsonen, i dag fik et enkelt point med hjem fra vestjyske Rækker Mølle.

Efter at have lagt stærkt fra land med de to første scoringer efter ét minut, måtte gæsterne se værterne arbejde sig ind i kampen og bringe sig foran 4-3 efter godt og vel fem minutter.

Hernæst lykkedes det dog SUS Nyborg at genvinde momentum, hvilket resulterede i en føring på 6-9 til fynboerne efter 18 minutter. Det ville hjemmeholdet tilsyneladende ikke finde sig i, og efter 10 stærke minutter kunne Rækker Mølle-mandskabet derfor gå til pause foran 15-13 efter 2 mål i streg af Espen Lien og et par gode redninger af Andras Veszely.

Det bølgende billede fortsatte i kampens 2. halvleg, hvor SUS Nyborg hurtigt fik udlignet værternes føring og efterfølgende bragt sig foran først 17-18 og sidenhen 18-21. På dette tidspunkt havde SUS Nyborg initiativet, og det så ud til at blive et nederlag.

Det lykkedes dog for Rækker Mølle at få spist sig stille og roligt ind på gæsterne, som med små to minutter igen måtte se udligningen blive en realitet ved stillingen 27-27.

Gæsternes fik ganske vist bragt sig foran 27-28 med et lille minut igen, men med sin afsluttende scoring til 28-28 lykkedes det for Espen Lien at redde ét point hjem for Rækker Mølle.