Rækker Mølle opruster med to nye spillere

17/07/2014 21:38

Rækker Mølle KFUM, Håndbold har fornøjelsen af at kunne præsentere to nye spillere i form af højrebacken Stefan Bodilsen (tv) og venstre fløjen

Michael Nielsen som nye spillere i klubben forud for den kommende sæson. 

- Vi er rigtig glade for at begge spillere har valgt at spille hos os. Stefan har spillet 2. Divisionshåndbold i Tvis, men er sulten efter mere. Michael har tidligere spillet liga –og 1.divisionshåndbold før en knæskade kom i vejen. Han har i mange år været en profil i ligaen og 1. division – og vi håber, at han genfinder formen hos os, siger sportschef i Rækker Mølle Håndbold, Dan Rasmussen.

- Rækker Mølle er en spændende lokal klub med nogle gode værdier og stærkt sammenhold. De er ambitiøse, men har samtidig begge ben plantet på jorden. Spillestilen med offensivt forsvar og hurtig håndbold tiltaler mig rigtig meget, og passer rigtig godt til mig. Det er et sted hvor holdet er den stærkeste spiller, og hvor man samtidig kan udvikle sig individuelt, siger Michael Nielsen om skiftet.

Også Stefan Bodilsen har store forventninger til klubskiftet. 

- Jeg søgte et godt træningsmiljø, og det har Rækker Mølle, hvor jeg kan blive udfordret og udvikle mig som spiller. Desuden er der en god atmosfære omkring holdet, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg forventer en sæson hvor der skal arbejdes hårdt for at skabe de nødvendige resultater, siger han.

 • Seneste nyheder
 • Kødsalg oktober 2017

  20/09/2017 19:51

  Så er der igen gode tilbud fra Slagter Kirkeby og Rækker Mølle Håndbold.   Bestilling og betaling se…

  Læs mere
 • Generalforsamling

  13/09/2017 21:40

  Generalforsamling i Rækker Mølle Håndbold     Klubben afholder generalforsamling   onsdag den 20.sep…

  Læs mere
 • Cykelsponsorløb 2017

  29/08/2017 20:20

  Lørdag den 23. september går starten på dette års cykelsponsorløb.   Læs mere om cykelsponsorløbet u…

  Læs mere