Randers fik ram på Rækker Mølle

13/09/2014 8:53

Nyhed fra hbold.dk

Rækker Mølle KFUM kom lidt ned på jorden igen, efter de vandt sæsonpremieren mod AGF Håndbold. Fredag fik Randers HH dog ram på oprykkerklubben, der hjemme i egen hule tabte med 22-26.

Gæsterne fra Randers kom bedst fra start, og blandt andet takket være nogle hurtige mål fra Joachim Enggaard var Kronjyderne foran med 7-10 efter 15 minutter.

Rækker Mølle svarede dog igen seks minutter senere, da de via tre mål i træk fik udlignet til 10-10.

Randers fik igen overtaget mod slutningen af 1. halvleg, og blandt andet takket være fem mål af Kristian Ulriksen alene i første halvleg gik de til pause foran 10-15.

Fra 2. halvlegs start indledte Rækker Mølle et comeback forsøg. De fik hurtigt barberet et par mål fra Randers' forspring, men det blev der taget konsekvens af på Randers-bænken.

Det medførte en timeout efter 41 minutter ved stillingen 15-17, og herefter fik Randers kontrol over kampen, som de endte med at vinde 22-26.

Med sejren har Randers fået to sejre ud af to mulige, mens Rækker Mølle stadig står noteret for en enkel sejr for to kampe.

Rækker Mølles 1. division spiller næste kamp den 19. september mod TM Tønder Håndbold