Vigtig sejr blev sikret i sidste sekund

12/12/2014 19:30

Rækker Mølle Håndbolds 1. div herrer hentede torsdag aften to vigtige point på hjemmebane mod bundproppen AGF. Med sejren er vi nu placeret på den rigtige side af den direkte nedrykningsstreg, hvilket er meget meget dejligt inden en svær kamp i Randers næste torsdag.

Efter otte nederlag i træk fik oprykkerne fra Rækker Mølle KFUM i aften vendt den negative stime - på hjemmebane mod AGF.

Rækker-drengene kom godt fra start og var efter de første otte minutter foran 5-2. Sidenhen forsvandt momentum fuldstændig over på aarhusianske hænder, hvilket bragte AGF foran med tre scoringer ved stillingen 6-9. I den periode var spillet for sidelæns, og der blev spillet med for stor spildprocent samt afbrænder.

Pausecifrene lød dog på 13-13.

Efter sidebyttet fulgtes de to hold bedre ad – og der var føringer til begge sider med 1 mål , hvorfor der var lagt op til en særdeles spændende afslutning.

Med omkring ét minut tilbage fik AGF bragt balance i regnskabet ved stillingen 23-23, hvorefter Rækker Mølle fik muligheden for at snuppe begge point. Den mulighed blev udnyttet, da Henrik Juul i de døende sekunder kunne score til 24-23 og dermed sikre sit hold to særdeles vigtige point.

Meget vigtig sejr overfor et meget medlevende publikum i Rækker Mølle Hallen. Tak for opbakning.

Sidste kamp i dette år er mod Randers næste uge, som kommer på Kanalsport kl. 20.30.