Bodilsen: Fedt at være en del af Rækker Mølle Håndbold

26/09/2014 21:36

Rækker Mølle Håndbolds nye højre back Stefan Bodilsen, som før denne sæson slog sine folder i Tvis KFUM på 2. division, er gået til opgaven med stor selvtillid og lyst til at udvikle sit spil. Det har allerede nu har kastet en del spilletid af sig.

Vi har mødt den nye højre back til en snak omkring, hvordan det har været at komme til klubben, hvordan debuten har været, og hvordan han ser mulighederne for sejr på søndag mod SUS Nyborg.

- Jeg synes, det har været rigtig godt at komme til Rækker Mølle Håndbold. Det er en fed klub at være en del af. Der er en god stemning i hallen, og folk er positive og ambitiøse. Der bliver skabt rammer, for at man som spiller kan udvikle sig og få det ud af det, man gerne vil. Det er rart at komme et sted, hvor man føler man bliver hjulpet til at nå et nyt håndboldmæssigt niveau, siger han.

Stefan Bodilsen kom til klubben for træningsmiljøet, og for at blive en bedre håndboldspiller. Men han har allerede bemærket sig positive med adskillige gode aktioner. Dog føler han, at han har flere gear i sig.

- Debuten i 1. division har været med lidt blandet følelser for mit vedkommende. Til tider har det været håndbold på et højt niveau, hvor jeg stadig manglede noget for at kunne være med. Dog har der været perioder, hvor det har været sjovt og lærerigt, og hvor niveauet passer mig glimrende. Det er rart at spille på et hold, hvor man står så meget sammen og kæmper for hver bold og hinanden, siger Stefan Bodilsen.

Den hårdtskydende højre back spår gode muligheder for en god kamp på søndag mod SUS Nyborg.

- Jeg glæder mig meget, fordi det virker til at være en realistisk opgave at få point mod SUS Nyborg, hvis vi rammer niveau. Det er på vores hjemmebane, men også fordi jeg tror, vi har fået indstillet lidt på nogle ting, som har været problematiske, så vi nu kan komme frem af banen, som vi gerne vil. Jeg tror på vores angrebsspil passer bedre til deres forsvar, da de ikke er helt så store på backs, så vi kan få nogle skud på et 6-0 forsvar. Men det vigtigste er endnu engang, at vi spiller vores eget spil og får styr på, hvad der virker for os - og at vi kæmper røven ud af bukserne i 2 x 30 minutter, siger han.

 

Kampstart er på søndag kl. 15:00. Kom og oplev 1. division i Rækker Mølle Hallen.