GRØNT OG RØDT SAMARBEJDE

05/07/2023 21:09

De seneste sæsoner har 21-årige unge Tobias Mygind spillet for Skjern Håndbold. Til den kommende sæson er trøjen rød og hjemmebanen er i Rækker Mølle Hallen. Med skiftet til Rækker Mølle Håndbold bliver den unge, 198 cm høje, bagsspiller udlejet af Skjern Håndbold, som led i et tæt samarbejde for håndbolden i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Om skiftet udtaler Tobias:
“Efter en skade har holdt mig udenfor håndboldbanen i et år, blev jeg glad da muligheden for at spille 1. division i Rækker Mølle Håndbold opstod. Med skiftet vil jeg forsat have et tæt samarbejde med Skjern og jeg tror det er den rigtige måde for mig, at spille en masse håndbold og udvikle mig.
Jeg forventer at kunne bidrage i begge ender af banen til holdet. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben og ikke mindst opleve stemningen fra banen i Rækker Mølle Hallen, som jeg de seneste år har oplevet som tilskuer. “
Den modsatte vej har vores rutinerede stregspiller Dan Beck-Hansen, fået muligheden for liga- og europæisk håndbold i Skjern. Denne mulighed vil vi ikke stå i vejen for, og derfor har klubben imødekommet muligheden. Dan vil derfor være Skjern spiller frem til jul og være tilbage i Rækker Mølle fra 1/1-24. Vi glæder os til at se Dan i den grønne trøje.
I forlængelse af denne nyhed, har Dan og klubben et ønske om at samarbejde i mere end et halvt år. Derfor vil Dan være at finde i den røde trøje til og med sæsonen 24/25.
Om hele situationen udtaler Dan:
“For et par uger siden, havde jeg slet ikke forestillet mig, at jeg skulle spille ligahåndbold efter sommerferien. Der er ingen tvivl om, at jeg havde glædet mig til at starte op i Rækker Mølle Håndbold, men jeg er glad for, at klubben har håndteret situationen med gensidig ordenlighed.
Det er vigtigt for mig, at hverdagen fungerer for min familie. Håndbold i Skjern og Rækker gør det muligt, og det er jeg taknemmelig for. Jeg ser også skiftet som en mulighed for, at jeg kan lære nye værktøjer, som jeg kan tage med tilbage til klubben efter jul.
For mig er det vigtigt med kontinuitet på banen, og derfor vil jeg gerne være i Rækker Mølle Håndbold i mere end en forårssæson. Rækker Mølle Håndbold er en super klub, og hvis jeg kan spille endnu et år med de samme medspillere, tror jeg på at kunne give mere til holdet og klubben.
Jeg er glad for, at klubben får Tobias den anden vej, på denne måde ser jeg alle som vindere. “
Hos Rækker Mølle Håndbold er vi utroligt glade for, at kunne tiltrække talentfulde unge spillere. Samtidig er vi stolte og glade for, at kunne give Dan muligheden, for at spille håndbold på øverste hylde.
Om samarbejdet med Skjern Håndbold, tilgangen af Tobias og Dans skifte udtaler Cheftræner Rasmus Hansen:
"Det har været vigtigt for klubben og jeg, at vi har haft en god og åben dialog med Dan i denne situation. I Rækker Mølle Håndbold ønsker vi det bedste for vores spillere og når sådanne muligheder opstår, tager vi naturligvis en god og åben dialog omkring det.
Vi er glade for aftalen og samarbejdet med Skjern Håndbold. Jeg ser situationen som, at vi sender en dygtig spiller den ene vej og får en dygtig spiller den anden vej.
Og så ser jeg aftalen med 4 vindere, Rækker Mølle Håndbold, Skjern Håndbold, Dan Beck-Hansen og Tobias Mygind."