Martin Laurberg fik comeback i svær kamp

24/11/2014 22:36

 

Rasmus Hansen var til søndagens kamp ramt af en skade i hånden - og i fraværet af Rasmus havde Martin Laurberg sagt ok til at hjælpe nogle minutter for at give luft til holdkammeraterne.

- Det var da dejligt at være tilbage på banen. Nu må vi se, hvornår det sker igen. Jeg skal snakke videre med John Bruun (fysioterapeut) omkring den fremtidige situation og træning, men jeg håber på, at jeg snart kan spille mange flere minutter og knæet holder, siger Martin Laurberg.  

Hård comeback-kamp

Kampen mod Nordsjælland blev dog ikke lige en drømme come-back til Martin. 

- Det er jo selvfølgelig træls at komme tilbage i en kamp, hvor vi på forhånd vidste, at vi ville få det svært. Nordsjælland Håndbold er et godt hold med en bred trup. Det er også det, set med mine øjne, der bliver årsagen til vores nederlag. De bliver ved med at trykke os hele kampen, og vi lukker alt for mange kontramål ind. Alt i alt kan vi tage en rigtig god 1. halvleg med os videre. Der får vi sat en rigtig god struktur og dynamik op i vores angrebsspil. Herudover synes jeg også, at vi står en god kamp i vores etablerede forsvar. Det er vores dårlige afslutninger og mangelfulde returløb, vi bliver straffet på, siger Martin Laurberg.

 

Næste hjemmekamp for Laurberg og resten af holdkammeraterne er fredag d. 5. december kl. 19:30 mod Skive fH.