Rækker måtte overgive til til storfavoritten iTønder

20/09/2014 7:18

Fredag aften var Rækker Mølle Håndbold på besøg i Sønderjylland, hvor Tønder bød velkommen.

Tønder har en af de frygtet hjemmebaner i 1. division, og om det var hallen, tilskuere eller manglende parathed kan være svært at sige, men i givet fald skete det, at Tønder kom som lyn og torden - og bragte sig lynhurtigt foran 3-0 - senere 6-2 og ved halvleg 16-8.

Mads Helt scorede 6 mål i nederlaget, og efter kampen var han ikke skuffet over nederlaget, men måden det skete på.

- Vi får desværre en dårlig start på kampen, som gør, at Tønder hurtigt får skabt en komfortabelt føring, de ikke sætter over styr. Vi formår ikke rigtig at finde momentum i kampen, som generelt var præget af for lidt kollektivt samspil. Til gengæld får vi skabt gode muligheder udefra med mange kvalificerede skud, hvilket har været en mangelvare de foregående kampe. Det skal vi tage med. Vi skal ikke være skuffet over at tabe, men den måde kampen tabes på, sagde Mads Helt.

Henrik Juul sled og slæbte, men lige lidt hjalp det, og han oplevede kampen på samme måde som holdkammeraten:

- Jeg synes, vi mødte et bedre hold. Vi kommer skidt fra start, og det skaber usikkerhed i vores forsvar gennem kampen. Angrebsmæssigt havde vi igen problemer med at lave mål, blandt andet fordi der var manglende fight over hele linjen. Anden halvleg forsøger vi med forskellige ting både offensivt og defensivt, men lige lidt hjalp det. Vi skal træne hårdere og bedre, så vi vænner os til dette niveau, sagde Henrik Juul.

 

Du kan se Henrik, Mads og de øvrige Rækker Mølle drenge i aktion på søndag d. 28. september hjemme mod SUS Nyborg.

 

Alle mand i hallen!