Rækker Mølle Håndbold vs. TMS Ringsted

11/03/2015 23:33

Næste kamp for Rækker Mølle Håndbolds 1. division herrer står mod gæsterne fra TMS Ringsted. 

Seneste udekamp i Nordsjælland fjernede desværre den teoretiske mulighed for overlevelse i 1. division.

Nordsjælland rykker i ligaen, så det var ikke på grund af det seneste nederlag, at vi ikke klarede skærene. Nederlag mod særligt Skovbakken af to omgange gør den primære forskel, da det er de 4 point, som vi har brug for i forhold til Skovbakken, som klarer frisag i forhold til direkte nedrykning.

Det er marginaler, der afgjorde sådanne situationer, og vi må erkende, at vi ikke har haft de afgørende marginaler, når vi har haft mest brug for dem.

1. division har givet en fantastisk erfaring til hele klubben og vores spillere – og forhåbentligt har det også inspireret hele vores ungdomsafdeling til at sigte efter at spille for klubbens flagskib, uanset om det er på vores herre eller dameside. Det handler om i fremtiden at bruge denne erfaring og øget rutine på alle parametre på og udenfor banen, fordi den er guld værd.

Vi vil have en sejr i kampen mod TMS Ringsted og slutte godt af på hjemmebane, men det bliver en vanskelig opgave. TMS Ringsted ligger på en flot 5. plads – og de vandt det omvendte opgør med 30-22 – og derfor ligger favoritværdigheden klart hos dem.

Profilerne på et godt TMS Ringsted mandskab er blandt andre Alexander Hansen, Jonas Tidemand og Mads Dudek, så det kræver en stor indsats for at få de 2 point i dag. Vi håber på, at vi i fællesskab kan stå sammen om at beholde de 2 point i Rækker.

Slutteligt vil vi gerne benytte lejligheden til at sige TUSINDE tak til sponsorer, frivillige, tilskuere og ungdomsspillere for en fantastisk opbakning og loyalitet igennem sæsonen.

 

FORZA RÆKKER!!