Rækker Mølle vs. Team Sydhavsøerne

17/02/2015 21:18

Hjertelig velkommen til Rækker Mølle Håndbold og kampen mod Team Sydhavsøerne Særlig velkommen til vores trofaste tilskuere samt loyale sponsorer. Derudover et varmt og hjerteligt velkommen til ”legenderne” fra Rækker Mølle og Tarm Foersum som efter 1. divisionskampen spiller opvisningskamp i returopgøret fra 2004.

De to seneste hjemmekampe har været en gang blandet bolcher. Det flotte og velfortjente comeback med 2 point mod Team Vesthimmerland blev afløst af et tandløst Rækker mandskab mod Ajax Købehavn., hvor et nederlag på 7 mål var en kendsgerning.

Senest tog 1. Divisionen en flot skalp på udebane i HIK med en meget flot og sikker sejr – og endda med en masse skadet spillere. Så håbet og drømmen lever: Vi kan overleve i 1. Division! 

Jo vist, det kræver meget dygtighed og held. Men den får alt, hvad den kan trække på begge parametre. I dagens kamp skal vi op mod et mandskab fra øverste hylde.

Selvom resultaterne har været svingende, så var dagens modstander et mål fra at rykke i ligaen i sidste sæson, så vi er meget ydmyge overfor den opgave, der venter i dag. Men det kan lade sig gøre – og vi tror på sensationen – og på at de 2 point de bliver i Rækker!!

Vi håber, at du og alle andre på lægterne er klar til at gøre en forskel sammen med os. Så lad os stå sammen – kæmpe og fighte for overraskelsen i dag. 

Med vores trofaste sponsorer – ungdomsafdeling – seniorafdeling – Rækker Mølle og hele oplandet fra Borris, Astrup, Faster, Bølling, Hanning osv i ryggen – er vi klar til at kæmpe sammen! Rigtig god kamp til alle.

 -Jeg håber, at alle i hallen er klar til at give den max gas med os på banen - Forza Rækker, siger Dennis Jeppesen #24

 

Kampsponsor og madpartner på udebaneture for 1. Division herrer: Bageren i Skjern

Hovedsponsor: Skjern Bank