17/09/2022 9:38

Torsdag den 15. september kl. 18:00 lød "startskuddet" til dette års cykelsponsorløb i Rækker Mølle Håndbold. Selv om vejret var lidt gråt og blæsende, var humøret højt.

 

89 deltagere cyklede i en time - og der blev indsamlet kr. 139.000. Det er et meget flot resultat! Sidste år var der 85 deltagere, der indsamlede kr. 125.000. 


Før og efter løbet deltog ca. 85 i fællesspisningen, som Rækker Mølle Hallens Kantine havde arrangeret. Der blev hyggesnakket mens resultaterne blev gjort op, og så var der uddeling af præmier:

 

Der var 7 deltagere under 8 år. De fik alle en lille præmie fra Sahl Cykler og legetøj og en drikkedunk fra Sædding Efterskole

 

Blandt ungdomsholdene var der en præmie til den på hvert hold, der havde kørt flest penge ind. Præmien var et gavekort til Sport24, Skjern. Præmierne gik til følgende:

  • U9D - U10D - 11D - Emil Bjerre Klynge
  • U13P - Amanda Hansen
  • U13D - Mads Bonde Madsen
  • U15P - Sara Holm Bollerup
  • U15D - Lukas R. De Place

Som noget nyt i år var det også muligt at vinde en cykel blandt U9-U15 holdene. Der blev trukket en vinder blandt de to deltagere på hver af holdene, der havde kørt flest penge ind. Cyklen var sponseret af Sahl Cykler og legetøj. Vinderen blev Astrid Hansen.

Blandt U17 og U19 holdene og senior holdene var der en billet til oktoberfesten til den, der havde kørt mest ind. Præmierne gik til 

  • U17 - U19 - Caroline Emborg
  • Senior - Søren Mortensen


Egentlig skulle senior præmien have gået til Rasmus Hansen, men han har vundet så mange år, at han ikke længere kan være med i konkurrencen.

TUSINDE TAK til alle, der har sponseret deltagerne og TAK til alle de frivillige, der hjalp under afviklingen af løbet. TAK til alle der deltog. Det er en stor fornøjelse at arrangere, når der er så stor opbakning.


Se billeder fra cykelsponsorløbet i galleriet

GALLERI CYKELSOPNSORLØB 2022

SE også flere billeder på RKmolle.dk - Rækkermølle - Sponsorløb 2022 (rkmolle.dk)På Aktivitetsudvalgets vegne
Merete P. Bilberg