Troels Aagaard ny spillende assistenttræner

11/04/2016 15:59

Rækker Mølle Håndbold opruster trods nedrykning til 3. division med tidligere liga og 1. divisionsspiller.Troels Aagaard kommer fra HC Midtjylland, som han var med til at spille i Håndboldligaen – så den erfaring og træningsiver han besidder – passer perfekt i det kommende setup i Rækker Mølle Håndbold.

- Det er meget tilfredsstillende at have fået Troels til klubben. Han er på alle måder en perfekt type for os – og at vi bliver valgt som hans kommende klub – er vi meget stolte over. Han er en 2-vejs spiller og samtidig en der altid går forrest i træningslokalet. Ydermere besidder han et trænertalent, som han gerne vil have udfoldet, og det er vi glade for, at vi skal være med til at udvikle, siger formand, Jens Jacob Østergaard.

Troels starter sommertræning i maj-måned med de øvrige spillere, hvor der er meget lille udskiftning i forhold til sæson 2015/2016.

- Kontinuerlighed er vigtig og til trods for en nedrykning, så er det meget opløftende, at spillertruppen næsten er identisk med den forgangne sæson, da det bevidner, at vi har en god gruppe af spillere, der vil og tror på vores projekt i Rækker Mølle Håndbold, slutter formand Jens Jacob Østergaard.